Ügyfeleinknek

Kedves Partnerünk!

 

Információink szerint a jövő évben megvalósulhat a papírmentes vénykiváltás. Ennek lényege, hogy a beteg az elektronikus személyi igazolványával tudja átvenni a gyógyszert, és nem kell számára átvételi igazolást nyomtatni, és azt aláíratni vele. Ennek következtében azonban szükséges lehet az e-Személyi olvasók kivezetéseinek meghosszabbítása, és a készülék a beteg számára is hozzáférhető helyre költöztetése.

Tekintettel arra, hogy a pénztárgép felülvizsgálat miatt személyesen is megjelenünk a gyógyszertárban, ezt a műveletet az utazási költségek megtakarításával el tudjuk végezni. A művelet elvégzése nem kötelező.

Kérjük, aki igényt tart rá, az alábbi űrlap kitöltésének segítségével jelezze számunkra:

Az eszköz kihelyezését 4.000,-Ft+ÁFA/db áron tudjuk elvégezni.

Az ár tartalmazza a szükséges hosszabbító kábel és a bútorokba történő kábelfűzés és rendezés munkadíját is. Sajnos a bútorok fúrására, átalakítására kollégáimnak nincsenek eszközei, így azt nem tudjuk elvégezni. Azonban nagy valószínűséggel a meglévő kivágások, és lyukak megfelelőek lesznek. Tapasztalatunk szerint a 3m-es hosszabbítás problémamentesen elvégezhető, ennél nagyobb távolságra csak jobb minőségű kábellel lehet kihelyezni az e-Személyi olvasót!

Tisztelettel:

                Kocsis Attila            
ügyfélszolgálati csoportvezető

Budapest, 2019. nobember 26.

QB-Pharma Kft.